Tervetuloa Sipooseen

Kaartin Hevoset on koulupainotteisia suomalaisia puoliverisiä kasvattava ratsutila. Kasvatuksemme on lähtenyt tuontisukuisista hevosista ja pikku hiljaa rakentaen uusia sukulinjoja. Kasvattimme tunnistaa loppuliitteestä XII tai etuliitteestä Kaartin.

Suomalainen puoliverinen

"Tavoitteena on jalostaa kansainvälisesti kilpailukykyisiä urheiluhevosia jolla on suuri kapasiteetti ja hyvä ratsastettavuus. Se on terve, kestävä ja suorituskykyinen hevonen, joka suhtautuu positiivisesti tehtäviinsä. Ihanteellinen hevonen on hyväluonteinen, yhteistyöhaluinen, helposti käsiteltävä ja luotettava. Se on terve ja kestävä ja sillä on hyvät psyykkiset ja fyysiset ominaisuudet sekä hyvä hedelmällisyys."- Ratsujalostusliitto ry, rotumääritelmä

Siittolan historiaa

Kaartin omistaa suomenruotsalainen Carolina Westerlund yhdessä perheensä kanssa. Kaarti sijaitsee virtuaalisessa Sipoossa, aivan Helsingin kupeessa. Kaartin Hevoset on perustettu alunperin 2011 syksyllä, tuolloin tallin omisti suomalais-irlantilainen Astrid. Tallilla kasvatettiin suomenhevosia ja suomalaisia puoliverisiä tuolloin. 2014 ja 2013 vuosien vaihteessa Astrid joutui taloudellisista syistä myymään tilan minulle, Carolinalle. Suomenhevosten kasvatuksen jätimme pois, mutta suomalaisten puoliveristen kasvatus jatkui edelleen.

Ylläpitäjä: VRL-10356 (virtuaali@sipsutus.net)

© Kaartin Hevoset 2017. Tämä on virtuaalitalli, jonka jokainen asukas on virtuaalihevonen. Ulkoasusta kiitokset VRL-01317!